Bs Het Dal / Markeent
Brede School Moesel
Bs Sint Jozef
OBS De Graswinkel
OBS De Uitkijktoren
OBS Molenakker
OJBS De Duizendpoot
Onze
Scholen

Ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden .....

... die krijg je bij Eduquaat en MeerderWeert!                                  
 
Ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden, die krijg jij bij Eduquaat en MeerderWeert!
Bijna klaar met je studie of al werkend in het onderwijs en toe aan iets anders? Zij-instromer? We maken graag kennis met jou! Mail je motivatiebrief en CV naar h.doensen@eduquaat.nl en je ontvangt snel een uitnodiging voor een gesprek!

Twee stichtingen, veel mogelijkheden
Met 22 basisscholen in de regio Weert, bieden wij medewerkers veel mogelijkheden. Onze scholen hebben hun eigen concept en aanpak. Je kunt aan de slag in het openbaar of het bijzonder onderwijs. Er zijn kleine en grote scholen en typische dorpsscholen. We bieden ook speciaal basisonderwijs en steeds meer scholen werken samen met kinderopvang in integrale kindcentra. Kortom: veel variatie, veel ontwikkelmogelijkheden en veel loopbaankansen!

Groeikansen in onze scholen en de regio
Als twee onderwijsstichtingen werken wij steeds intensiever samen. Je bent straks wel in dienst bij één organisatie, maar kunt ook makkelijk bij de ander gedetacheerd worden. Onze nieuwe Leerwerkplaats biedt straks bovendien doorgroeimogelijkheden binnen onze organisaties. Zo kun je in je eigen regio ervaring opdoen als leidinggevende of groeien in een expertrol. Natuurlijk kun je je ook binnen onze scholen ontwikkelen. Wij bieden je een grote professionele ruimte, betrekken je graag bij de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs en bieden je royale opleidingsmogelijkheden. We denken graag met je mee over jouw verdere kansen in het onderwijs. Vanzelfsprekend krijgen starters extra begeleiding.

Laten we kennismaken
We verkennen graag met jou wat jouw wensen en ambities zijn. Meld je dus snel aan voor een kennismakingsgesprek! We vertellen je graag meer over onze twee organisaties en de kansen die wij je kunnen bieden. Stuur een berichtje naar h.doensen@eduquaat.nl